Avanceret pakken

Viden Om
Den Avancerede Pakke er en løsning, der er designet med fokus på automatisering af arbejdsgange, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Som en del af denne pakke får du også en gratis e-conomic aftale til et holdingselskab samt en ekstra gratis bruger.
OBS:
For at anvende denne pakke, er det et krav at dit holdingselskab er tilknyttet driftsselskabet i CVR registeret.

Funktioner i pakken

Avanceret indeholder alle funktionerne fra vores tre grundpakker, men inkluderer flere fordele og giver dig dertil:

Holdingselskab

Du får adgang til en ekstra aftale i e-conomic, så du både kan drive dit holding- og driftselskab, uden at betale fuld pris for en ekstra aftale.

Ekstra bruger

Da Avanceret som udgangspunkt er til virksomheder med både holding- og driftselskab, er der inkluderet en ekstra bruger udover Superbrugeren, uden ekstra gebyrer.

Udvidet bilagsgodkendelse

Skræddersy din godkendelsesproccess. Med vores log over godkendelsesaktivitet kan du altid holde styr på, hvem der har godkendt hvad. Hvis en godkendelse bliver afvist, kan du nu angive en afvisningsårsag og arbejde på forbedringer af indbakken. Med disse forbedrede funktioner er det endnu nemmere at håndtere godkendelsesprocessen i dit program. Sådan kommer du i gang med Udvidet bilagsgodkendelse.

OBS:
Bemærk at en holding aftale har en posteringsgrænse på 250 posteringer årligt.

Sådan vælger du Avanceret som abonnement

Jeg har allerede mit drift- og holdingselskab

Hvis du har to separate aftaler for dit drift og dit holding selskab men ønsker at disse kommer over i Avanceret pakken skal du igennem de følgende trin:

1. Start i din aftale for driftselskabet. Her skal du ændre dit abonnement til avanceret.

2. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".

3. Vælg "Abonnementsstatus" under "Abonnement" i menuen til venstre.

4. Tryk på "Håndter abonnement".

5. Tryk på "Vælg Pakke" under "Avanceret" som ses i den fjerde kolonne.

Nu skal du skifte abonnement i din holding aftale. Her skal abonnementet være basis.

1. Log ind i din holding aftale og følg samme vejledning som ovenfor.

2. Tryk på "Vælg Pakke" under "Basis" som ses i den første kolonne når du er kommet til femte trin. Du vil se en pris under Basis men den kan du se bort fra.

Nu har du gjort din del. Herfra skal du kontakte e-conomics support så vi kan hjælpe dig helt i mål. Du kan nå os over chat, mail eller telefon på 88 20 48 40.

Når du har været igennem vores support vil du kunne se at du har en femte pakke tilgængelig på din holding aftale under "Håndter abonnement". Tryk her på "Vælg Pakke" under "Holding" som ses i den femte kolonne. Du vil se en pris under Holding men den kan du se bort fra.

Jeg har allerede mit driftsselskab men skal oprette mit holdingselskab

Hvis du har oprettet en aftale til dit driftsselskab men du mangler en aftale til dit holdingselskab skal du igennem de følgende trin:

1. Start i din aftale for driftsselskabet. Her skal du ændre dit abonnement til Avanceret.

2. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".

3. Vælg "Abonnementsstatus" under "Abonnement" i menuen til venstre.

4. Tryk på "Håndter abonnement".

5. Tryk på "Vælg Pakke" under "Avanceret" som ses i den fjerde kolonne.

Nu skal du oprette din holding aftale.

1. Gå ind på e-conomic.dk og vælg "Priser" øverst på siden.

2. Tryk "Køb Basis" og følg anvisningerne for at oprette aftalen. Du vil se en pris under Basis men den kan du se bort fra.

Nu har du gjort din del. Herfra skal du kontakte e-conomics support så vi kan hjælpe dig helt i mål. Du kan nå os over chat, mail eller telefon på 88 20 48 40.

Når du har været igennem vores support vil du kunne se at du har en femte pakke tilgængelig på din holding aftale under "Håndter abonnement". Tryk her på "Vælg Pakke" under "Holding" som ses i den femte kolonne. Du vil se en pris under Holding men den kan du se bort fra.

Jeg har ingen aftaler og skal oprette både min drift og min holding aftale

Hvis du ingen aftaler har i e-conomic og vil i gang med Avanceret pakken fra start, skal du igennem de følgende trin:

1. Først skal du oprette din drift aftale. Gå ind på e-conomic.dk og vælg "Priser" øverst på siden.

2. Tryk "Køb Avanceret" og følg anvisningerne for at oprette aftalen.

Nu skal du oprette din holding aftale.

1. Gå ind på e-conomic.dk og vælg "Priser" øverst på siden.

2. Tryk "Køb Basis" og følg anvisningerne for at oprette aftalen. Du vil se en pris under Basis men den kan du se bort fra.

Nu har du gjort din del. Herfra skal du kontakte e-conomics support så vi kan hjælpe dig helt i mål. Du kan nå os over chat, mail eller telefon på 88 20 48 40.

Når du har været igennem vores support vil du kunne se at du har en femte pakke tilgængelig på din holding aftale. For at tilvælge pakken skal du igennem de følgende trin:

1. Log ind i din holding aftale.

2. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".

3. Vælg "Abonnementsstatus" under "Abonnement" i menuen til venstre.

4. Tryk på "Håndter abonnement".

5. Tryk på "Vælg Pakke" under "Holding" som ses i den femte kolonne. Du vil se en pris under Holding men den kan du se bort fra.

OBS:
Du kan se bort fra de priser du ser når du vælger abonnementerne Basis og Holding under vejledningen. Du vil kun blive opkrævet for Avanceret pakken.