Avanceret pakken

Viden Om
Avanceret er til dig med både et holding- og et driftselskab, som ønsker sparing og uddannelse.

Funktioner i pakken

Avanceret indeholder alle funktionerne fra vores tre grundpakker, men giver dig dertil:

Holdingselskab

Du får adgang til en ekstra aftale i e-conomic, så du både kan drive dit holding- og driftselskab, uden at betale fuld pris for en ekstra aftale.

Ekstra bruger

Da Avanceret som udgangspunkt er til virksomheder med både holding- og driftselskab, er der inkluderet en ekstra bruger udover Superbrugeren, uden ekstra gebyrer.

Academy kurser

Med i Avanceret får du hvert år 10 gratis billetter til vores Academy kurser, så du har mulighed for sparring og uddannelse til enten dig selv, eller til dine ansatte. Læs mere om vore Academy og hvad de kan tilbyde her.