e-copedia

Smart-pakken

Viden Om
Smart er til dig, som vil arbejde smartere og mere effektivt ved at automatisere bogføringen mest muligt og minimere tastearbejdet.

Funktioner i pakken

Pakken indeholder udover funktionerne i Basis og Plus også:

Automatisk aflæsning af bilag
Med Smart får du adgang til Smart Inbox modulet, som aflæser dine bilag når de indlæses i e-conomic og dermed minimerer tastearbejdet i bogføringen. Ønsker du at gå skridtet videre, kan du aktivere et EAN nummer igennem e-conomic og modtage dine fakturaer elektronisk, hvilket giver dig det fulde udbytte af den automatiske aflæsning af dine bilag.

Autoforslag i bankafstemningen

Autoforslag gør bogføringen af dine banktransaktioner endnu lettere. Udover den automatiske indlæsning af posteringerne, kan e-conomic komme med forslag ud fra din tidligere kontering af lignende posteringer. Det eneste du skal gøre er, at kontrollere de forslag systemet kommer med og bogføre posteringerne. 

Online kurser
Husk at du har adgang til gratis at deltage i vores online kurser, så du kan lærer alle gode arbejdsmetoder, og komme godt fra start med din aftale.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer