e-copedia

Smart-pakken

Viden Om
Smart er til dig, som vil arbejde smartere og mere effektivt ved at automatisere bogføringen mest muligt og minimere tastearbejdet.

Funktioner i pakken

Pakken indeholder udover funktionerne i Basis og Plus også:

Bilagsmatch
Slip for at bruge tid på at organisere dine bilag og vedhæfte dem manuelt til den rette postering. Bilagsmatch scanner dine bilag og sammenligner dem med dine posteringer for at finde og parre dem, der matcher.

Aflæsning af bilag i Smart Inbox
Med Smart pakken får du adgang til Smart Inbox modulet, som aflæser dine bilag når de indlæses i e-conomic og dermed minimerer tastearbejdet i bogføringen. Du får overblik over, hvilke bilag du har behandlet, og hvilke er klar til at blive bogført. Ønsker du at gå skridtet videre, kan du aktivere et EAN nummer igennem e-conomic og modtage dine fakturaer elektronisk, hvilket giver dig det fulde udbytte af den automatiske aflæsning af dine bilag.

Automatiske konteringsforslag i Smart Inbox
Få automatiske forslag til hvordan dine bilag skal bogføres, og spar dig selv for tidskrævende tastearbejde. Du modtager konteringsforslaget, efter at systemet har aflæst dine bilag og du skal til at oprette en ny postering. Alt du skal gøre, er at godkende.

Automatisk bilagshåndtering i Smart Inbox
Du kan nemt opsætte dine egne automatiseringsregler med Workflows, der bestemmer hvordan og af hvem bilag skal håndteres. Du kan bl.a. bestemme, om der er bilag fra en specifik leverandør, der altid skal godkendes, eller om bilag under en vis beløbsgrænse, skal sendes direkte til kassekladden. På den måde kan du automatisere dit bogførings- og godkendelsesflow i Inboxen.

Autoforslag i Bankafstemning
Hvis du bogfører ud fra dine bankbevægelser, vil du også få glæde af intelligente konteringsforslag i e-conomic. Autoforslag kan komme med forslag ud fra din tidligere kontering af lignende posteringer. Det eneste du skal gøre er, at kontrollere de forslag systemet kommer med og bogføre posteringerne

 

Online kurser
Husk at du har adgang til gratis at deltage i vores online kurser, så du kan lærer alle gode arbejdsmetoder, og komme godt fra start med din aftale.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer