e-copedia

Håndtér e-conomic abonnement

Artikler med tagget “Håndtér e-conomic abonnement” i
Alle artikler med tagget “Håndtér e-conomic abonnement”
Den Avancerede Pakke er en løsning, der er designet med fokus på automatisering af arbejdsgange, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Som en del af denne pakke får du også en gratis e-conomic aftale til et holdingselskab samt en ekstra gratis bruger.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan se din abonnementstatus. Her vises typen og prisen på dit e-conomic abonnement, antal posteringer og antal registrerede brugere.
Her kan du se, hvordan du, som administrator, tilmelder din betaling af fakturaen fra e-conomic til automatisk betaling via Leverandørservice.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan vælge hvilken pakke, den administrator-fakturerede aftale skal have.
Er din virksomheds konto blevet spærret, fordi vi ikke har modtaget din betaling for en faktura, kan det skyldes, at vi hos e-conomic ikke har din korrekte mailadresse.
Skal du ikke længere være administrator for en internal aftale eller skal du overtage ejerrettighederne og dermed faktureringen på en given internal aftalen, så hjælper vi dig i denne guide med overtagelses-/overdragelsesprocessen.
Basis er lavet til dig, som har behov for alle de basale funktioner til at håndtere din fakturering, sikre at bogføringen stemmer med banken og ønsker et digitalt samarbejde om regnskabet med din revisor. Det gør du nemt ved at arbejde med dine bilag elektronisk og digitalt.
Denne guide viser, hvordan du vælger den abonnementspakke, der passer bedst til dine behov.
Denne guide vejleder til, hvordan du som administrator kan skifte abonnement på din kundes aftale fra en intern aftale til en ekstern aftale, så kunden selv kan tilgå aftalen.
For at gøre betalingen af dit e-conomic abonnement så nem som muligt, kan du opsætte din faktura til automatisk at blive betalt via Leverandørservice eller et betalingskort.
Smart er til dig, som vil arbejde smartere og mere effektivt ved at automatisere bogføringen mest muligt og minimere tastearbejdet.
Denne guide vejleder til, hvordan du annullerer din opsigelse, såfremt opsigelsesperioden ikke er udløbet.
Denne guide vejleder til, hvordan du som administrator kan oprette en ny virksomhed (aftale) direkte fra dit administratormodul samt vælger hvem der skal betale aftalen.
Hvis du har prøvet vores 14 dages gratis demo-aftale og har lyst til at tegne et abonnement hos os, kan du her læse hvordan dette gøres.
En Arkivlicens er for dig, der af en årsag må opsige din aftale hos e-conomic, og ønsker at vi skal opbevare dine data for dig. I denne artikel gennemgår vi hvilke muligheder, der findes samt hvad du kan med en Arkivlicens. Vær opmærksom på at en Arkivlicens kan se lidt forskellig ud, i forhold til din nuværende e-conomic-aftale.
Denne guide vejleder til, hvordan du i e-conomic, ser de fakturaer, kreditnotaer, rykkere eller rentenotaer, vi har sendt til dig.
Dette er en guide til, hvordan du som administrator kan flytte faktureringen til dig selv (administrator-fakturering) eller til kunden selv (klient-fakturering).
I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du får en Arkivlicens.
Denne artikel vil forklare hvordan du som administrator kan skifte din kundes aftale om til en intern arkiv licens.
Plus er til dig som bruger flere bogføringsfunktioner og ønsker at forbinde regnskabet med andre programmer, som f.eks. dit kassesystem og webshop eller med din bank, så du automatisk får posteringer overført. Plus er også til dig, der vil bruge vores salgsmodul til fulde med mulighed for at sende tilbud, ordre og rykkere.
Denne guide vejleder til, hvordan du opsiger en aftale, og forklarer, hvad du skal tage stilling til i forhold til håndtering af regnskabsdataene i forbindelse med opsigelsen.
Denne guide vejleder til, hvordan du som administrator opsiger en aftale, du administrerer for én af dine kunder, og forklarer, hvad du skal tage stilling til i forhold til håndtering af regnskabsdataene i forbindelse med opsigelsen.
Hvis du ved opstart af din e-conomic har lavet mange fejlindtastninger, så dit regnskab dermed er blevet uoverskueligt, har du en simpel mulighed: Start forfra med en ny aftale.I denne artikel vil vi gennemgå hvordan du gør det.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Håndtér e-conomic abonnement”

  • Hvilken support kan jeg få ved e-conomic?
  • Hvordan fungerer mit e-conomic abonnement?
  • Hvad gør jeg, hvis min aftale er spærret?
  • Hvordan ændrer jeg mine login, eller brugeroplysninger?
  • Hvor ofte og hvordan betaler jeg for mit e-conomic abonnement?
  • Hvordan opsiger jeg mit e-conomic abonnement?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer