e-copedia

Bank

Artikler med tagget “Bank” i System & Opsætning
Har du behov for at benytte flere bankkonti i forbindelse med fakturering til dine kunder, kan du her se, hvordan du klarer det, ved at ændre i dit fakturalayout.
Få fuld kontrol over regnskabet, når du sætter dine leverandørfakturaer til betaling direkte i e-conomic. Du kan både se flere detaljer på de enkelte leverandørfakturaer og godkende betalinger på mobil eller email - helt uden at logge ind i netbank m.m.
Alle artikler med tagget “Bank”
For at beskytte din bankdata ved brug af en bankintegration, så skal du forny forbindelsen til din bank, ca. hver tredje måned. Du vil modtage en mail om, at forny forbindelsen, og indtil det er gjort, vil posteringer ikke blive overført fra banken til e-conomic.
Har du behov for at benytte flere bankkonti i forbindelse med fakturering til dine kunder, kan du her se, hvordan du klarer det, ved at ændre i dit fakturalayout.
Har du fået lavet en forkert afstemning af nogle posteringer? Så fortvivl ej - de kan nemt fortrydes, så du kan foretage den korrekte afstemning.
I denne artikel kan du læse, hvordan du manuelt afstemmer posteringer i bankafstemningen og derved selv kan afgøre hvilke poster der afstemmes med hinanden.
Når det kommer til at eksportere betalinger til din bank er det alfa og omega, at dine leverandøre er opsat korrekt i e-conomic.
I denne artikel er samlet tips og typisk stillede spørgsmål til funktionen Bankintegration.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hjælpe din revisor eller bogholder med at skabe forbindelse til din bankkonto, så dine bankposteringer bliver overført automatisk til e-conomic.
Når du har importeret dit kontoudtog fra banken med alle dine bankposteringer, har du mulighed for at få hjælp til afstemningen med "Afstem automatisk".
For at kunne afstemme din bank skal du have dit kontoudtog ind i e-conomic og når det er på plads i højre side, er du klar til komme i gang med din bankafstemning.
Hvis du benytter e-conomic som regnskabsprogram og du har din bankkonto hos Nordea, kan du indlæse betalinger eksporteret fra e-conomic i din netbank hos Nordea.
Få fuld kontrol over regnskabet, når du sætter dine leverandørfakturaer til betaling direkte i e-conomic. Du kan både se flere detaljer på de enkelte leverandørfakturaer og godkende betalinger på mobil eller email - helt uden at logge ind i netbank m.m.
For at beskytte din bankdata ved brug af Aiia, så skal du forny forbindelsen til din bank, ca. hver tredje måned. Du vil modtage en mail om, at forny forbindelsen, og indtil det er gjort, vil posteringer ikke blive overført fra banken til e-conomic.
Autoforsag er en funktion som hjælper med at udfylde felter for dine posteringer når du skal overføre fra bankafstemningen til kassekladden, ved at generere automatiske forslag for hvordan felterne skal udfyldes. I denne guide kan du blive klogere på, hvordan Autoforslag fungerer rent teknisk og hvad der sker bag skærmen.
I denne artikel forklare vi hvordan du eksportere dine betalinger i e-conomic. <p>Når du modtager regninger kan du oprette dem som leverandørfakturaer og eksportere betalingerne ud af e-conomic og ind i din bank.<br /> For at kunne eksportere, skal du igennem 3 trin.</p>
Det er muligt at overføre dine bankposteringer til en kassekladde via bankafstemningen. Gennem denne funktion sparer du tid, da du ikke længere skal oprette dine posteringer enkeltvis, i kassekladden.
I denne artikel er samlet tips og typisk stillede spørgsmål til modulet Bankafstemning.
Læs mere om, hvordan du kommer godt i gang med din kundes bankintegration. Med en bankintegration gennem Aiia kan din kundes bankposteringer blive overført automatisk til e-conomic.
Med funktionen Bankafstemning kan du sikre, at dit regnskab afspejler alle bevægelser på din bankkonto. På den måde slipper du for at bekymre dig om, hvor vidt du har glemt noget i din bogføring.
Før du går i gang med at bruge bankafstemningen i e-conomic, er det vigtigt, at du angiver primosaldoen på din bank. Primosaldoen er den saldo, der er på din bankkonto, på den dag, du afstemmer fra.
Når du har opsat din bankkonto i e-conomic får du adgang til ekstra funktioner. Bl.a. skal du oprette og sætte din bankkonto op i e-conomic, for at kunne eksportere dine betalinger. Du kan også sætte din bankkonto op for at benytte den under bankafstemning.
Denne artikel forklare hvordan du opsiger din Aiia aftale. Ved at afbryde forbindelsen til Aiia lukker du integrationen til din bank, og stopper overførslen af bankdata til e-conomic.
Lær hvordan du sætter bankforbindelsen op, sletter en eksisterende bankforbindelse samt afmelder din bankintegration.
Autoforslag tager dit regnskab til et nyt niveau af automatisk bogføring. Ved hjælp af en teknologi kaldet "Machine learning", kan e-conomic aflæse dit regnskab - og lære hvordan du bogfører.
I e-conomic kan du eksportere dine leverandørbetalinger ud i en fil, som du kan indlæse i din bank. Således slipper du for at oprette betalingerne manuelt i din bank. <p>I denne artikel vil du lære mere om felter og knapper i funktionen eksport af betalinger i e-conomic. <p/>
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du overfører beløb mellem perioder i bankafstemning. Beløb kan dermed "flyttes", hvis de er hævet/indsat i en periode, men bogført i en anden.
Lær hvordan du, som Nordea kunde, sætter bankforbindelsen op, sletter en eksisterende bankforbindelse samt afmelder din bankintegration.
Alle artikler med kategori “System & Opsætning”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Bank”

  • Bankafstemning FAQ
  • Hvordan starter jeg med at bruge bankafstemning?
  • Hvordan starter jeg forfra med bankafstemning?
  • Hvordan får jeg flere bankkonti i min bankafstemning?
  • Hvorfor passer min banksaldo ikke?
  • Hvorfor går min bankafstemning ikke op?
  • Bankafstemning og valuta
  • Hvor er resten af mine posteringer?
  • Bankintegration med Aiia FAQ
  • Hvorfor mangler jeg posteringer?
  • Hvorfor bliver bank posteringer duplikeret?
  • Hvorfor skal jeg ofte forny forbindelsen?
  • Hvorfor mangler mine posteringer transaktions oplysninger?
  • Hvordan sletter jeg min Smart Bank integration?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer