e-copedia

EAN

Artikler med tagget “EAN” i
Alle artikler med tagget “EAN”
Mange danske kommuner vil i dag gerne modtage faktura via EAN, og med e-conomic kan dette nemt sættes op.
En OIOXML-faktura ligner meget den fil, der sendes, når du sender en EAN-faktura. Nedenstående viser, hvor de forskellige felter trækker deres data fra.
Din e-faktura ser ikke ud, som den faktura du får vist, når du klikker på ikonet "Vis faktura" i e-conomic. Når fakturaen bogføres og sendes til din kunde, bliver fakturaens indhold "splittet" op og efterfølgende sat ind i en skabelon, som er defineret af den kunde, der modtager fakturaen.
Denne guide vejleder dig til, hvordan du kan se status på dine afsendte fakturaer. Du kan dermed under sendt følge med i om de er sendt ud med succes fra systemet og leveret til modtageren.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en kontaktperson. Kontaktpersoner kan anvendes som reference hos din kunde. På den måde kan du angive, hvem der er din reference hos din kunde.
I denne artikel forklares hvordan du aktivere modtagelse af e-faktura via CVR i din Inbox.
Standarden NemHandel er en teknologi, som gør det muligt at sende elektroniske fakturaer nemt og sikkert via internettet.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du informerer dine leverandører om, at du nu ønsker at modtage fakturaer via EAN.
Vi kender det alle, en faktura er blevet sendt på en mail, men så kontakter kunden dig og siger, at fakturaen skulle have været sendt via EAN. I e-conomic vil løsningen være at gensende fakturaen via EAN og evt. sende kunden en kreditnota til den faktura der blev sendt over mail.
Har du kunder med CVR-nummer, der også har en produktionsenhed, dvs. en P-enhed, kan du her læse om, hvordan disse kunder oprettes i din aftale.
I e-conomic tror vi på at det skal være så nemt som muligt at fakturere. Både for dig som afsender - men også for modtager af fakturaen. Vi har derfor opdateret måden at afsende fakturaer på.
EAN-/GLN-/EDI-/Offentlig-/NemHandel-fakturering - kært barn har mange navne. De dækker alle over det samme; en e-faktura sendt gennem NemHandel.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du kan bogføre og sende en EAN/e-faktura til en kunde på Færørene.
Denne guide vejleder i, hvordan du vedhæfter OIOXML-filen til den mail, hvor fakturaens pdf er vedhæftet.
I denne artikel forklares hvad modtagelse af e-faktura er, og hvem der kan modtage dem i deres Inbox. Du kan modtage e-fakturaer direkte i din Inbox, og det kræver blot, at du aktiverer modtagelse af e-fakturaer i din e-conomic-aftale.
OIOUBL er et særligt filformat, som er valgt af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling - IT og Telestyrelsen.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du søger efter sendte dokumenter, gensender dokumenter samt vedhæfter e-mailen som link, så du kan få en status på, hvorvidt kunden har åbnet dokumentet.
Denne guide vejleder i, hvordan du indsætter CPR-nummer på en EAN-faktura - enten gældende for hele fakturaen eller kun den enkelte varelinje.
I denne artikel forklare vi hvordan du opsætter din kunde til at kunne faktureres via deres CVR-nr.
I denne artikel forklares hvordan du aktivere modtagelse af e-faktura via EAN-nr. i din Inbox.
Denne guide vejleder til, hvordan du nemt kan fravælge e-fakturering, som den primære afsendelsesmetode, på dine kunder.
I denne guide forklare vi hvordan du sætter din e-conomic aftale korrekt op, så du kan begynde at sende e-fakturaer.
Det kan ske, at din faktura ikke bliver modtaget hos din offentlige kunde. Det kan skyldes flere ting. I arkivet "Sendt" kan du finde årsagen til fejlen.
Afsendelse af EAN-faktura i e-conomic sker gennem et system kaldet NemHandel. Indimellem kan det ske, at der opstår en fejl, når du sender din EAN-faktura fra e-conomic.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer