Regnskabsordbog fra e-conomic

Find svar på regnskabs- og bogføringsbegreber

Leverandørservice – hvad er leverandørservice?

Leverandørservice er beregnet til tilbagevendende betalinger mellem virksomheder. Nets er den største danske udbyder af Leverandørservice

Leverandørservice kan integreres med e-conomic, så både opkrævninger og bogføring af betalte fakturaer er nemt og sikkert. Se, hvordan du tilmelder din betaling til leverandørservice.

Leverandørservice er et tilbud til virksomheder, der gerne vil automatisere deres tilbagevendende betalinger fra erhvervskunder. Leverandørservice bruges typisk til betalinger fra kunder, men tjenesten kan også bruges den anden vej – altså til at tilbagebetale kunder, hvis kunderne har nogle tilgodehavender.

Nets udbyder Leverandørservice

Nets er den mest kendte og foretrukne leverandør af Leverandørservice i Danmark. Nets tilbyder at automatisere regelmæssige betalinger mellem virksomheder.

Samtidig muliggør en aftale om Leverandørservice, at man kan trække penge direkte fra kundens konto. Leverandørservice fungerer på den måde som en mere åben adgang mellem kreditor og debitors konti.

Fordele ved Leverandørservice for virksomheder

Som virksomhed kan det være interessant at få automatiseret tilbagevendende betalinger fra sine kunder. Det betyder, at man har en ting mindre at tænke på, såfremt kunderne godkender den automatiske betaling af de fakturaer, kunden modtager fra virksomheden.

Det sikrer betalinger til tiden og færre bekymringer om rykkere, betalingsfrister og afviste betalinger. Sikkerheden i faste betalingsfrister og muligheden for at trække betalinger direkte fra kundes konto giver en bedre pengestrøm for virksomheden.

Leverandørservice i e-conomic

For mange vil Leverandørservice give et bedre overblik over økonomien og medføre mindre tid brugt på bogføring. Det skyldes, at Leverandørservice kan integreres med det økonomisystem, du bruger.

I e-conomic regnskabsprogram kan du ved hjælp fra e-conomics partnere nemt integrere Leverandørservice i dit regnskab. Når du tilmelder dig Leverandørservice i e-conomic, får du mulighed for at omdanne din faktura til en PBS-opkrævningsfil, der sendes ud til kunden. Når kunden har accepteret den tilbagevendende betaling, så vil alle indkomne betalinger fra denne kunde lande i din kassekladde, hvor de bogføres med ét klik.

Tilmelding til Leverandørservice foregår på Nets’ website, hvor du også kan læse mere om fordelene ved at blive kreditor i Leverandørservice.


Har du brug for et regnskabsprogram?

Prøv e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis