e-copedia

Årsafslutning

Artikler med tagget “Årsafslutning” i
Alle artikler med tagget “Årsafslutning”
I artiklen her, kan du læse mere om, hvordan du afslutter eller fortryder afslutning af dit regnskabsår. Derudover hvordan du spærre en periode i dit regnskabsår.
Når dit regnskabsår er afsluttet, kan du ikke længere bogføre i regnskabsåret og derfor kan du heller ikke rette eventuelle fejl.
Et regnskab skal være korrekt og give et retvisende billede af virkeligheden. For at sikre dig at regnskabet er korrekt, bør du afstemme det inden du afslutter det i e-conomic.
I denne artikel får du forklaret hvad du skal gøre, hvis du har åbne posteringer i en anden valuta, i et regnskabsår du er ved at afslutte.
Før du udfører en årsafslutning i e-conomic, er det essentielt at du har færdiggjort din bogføring, i året du vil afslutte. Hvis du har kladdeposter i dit regnskab, du endnu ikke er bogført eller du mangler at bogføre udgifter/indtægter, skal du få dette gjort, før du afslutter.
I denne artikel vil du lære mere om hvad du skal have for øje når du skal til at lukke regnskabsåret.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Årsafslutning”

  • Hvorfor vil e-conomic ikke lade mig afslutte mit regnskabsår?
  • Udlign dine kunde- og leverandørkonti
  • Lager og årsafslutning
  • Opret nyt regnskabsår
  • Afslut regnskabsår
  • Opret primoposteringer
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer