e-copedia

Regnskabsår

Artikler med tagget “Regnskabsår” i
Alle artikler med tagget “Regnskabsår”
I artiklen her, kan du læse mere om, hvordan du afslutter eller fortryder afslutning af dit regnskabsår. Derudover hvordan du spærre en periode i dit regnskabsår.
Denne guide vejleder til, hvordan du lukker regnskabsåret og dermed automatisk overfører primoposteringer til et nyt regnskabsår.
Når dit regnskabsår er afsluttet, kan du ikke længere bogføre i regnskabsåret og derfor kan du heller ikke rette eventuelle fejl.
Denne guide vejleder til, hvordan du bogfører en åbningsbalance og oprette dem som primoposteringer, når du skifter til e-conomic fra et andet regnskabssystem.
Denne guide vejleder til, hvordan du sletter en importskabelon.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du ser antallet af posteringer for et regnskabsår. Denne atikel hvordan du kan se antallet af posteringer du har i et regnskabsår, som er mængden af posteringer, der er styrende for hvilket abonnement, du har i e-conomic.
I denne artikel forklarer vi, hvad du skal gøre, hvis du har åbne posteringer i en anden valuta, i et regnskabsår du er i færd med at afslutte.
Hvis man har lavet kunde- eller leverandørbetalinger i udenlandsk valuta, er det vigtigt, at de bliver udlignet med deres respektive fakturaer, for at regnskabsåret kan afsluttes uden problemer.
I artiklen her, kan du læse mere om, hvordan du opretter, retter eller sletter dit regnskabsår.
Opret et regnskabsår for at oprette primoposteringer for kontiene. Året skal ligge før det første regnskabsår, du vil bruge e-conomic til.
I denne artikel vil du lære mere om hvad du skal have for øje når du skal til at lukke regnskabsåret.
Denne artikel forklare hvordan du udligner kunde- eller leverandør posteringer i en anden valuta, som er bogført i et lukket regnskabsår.
Har du bogført det samlede beløb for dine kunde- eller kreditorposter og ønsker du at fordele saldoen ud pr. kunde/kreditor, kan du oprette posteringerne, på dine forskellige kunde- og kreditorkonti.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Regnskabsår”

    • Opret nyt regnskabsår
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer