Prøv Danmarks mest populære
regnskabsprogram 
- nu med Webshop

e-conomic er et nemt og fleksibelt regnskabsprogram med mere end 130.000 glade kunder og gratis support 5 dage om ugen. Med e-conomic kan du klare både bogføring, fakturering og momsopgørelse selv.

Nu kan du også starte en webshop i e-conomic, så dine kunder kan købe dine varer, når det passer dem. Webshop er nemt at arbejde i, du kan vælge imellem flere flotte designskabeloner og redigere siden med drag-and-drop.

Du kan prøve e-conomic med webshop ganske gratis i 14 dage.
 

Prøv en demo nu  

 

Se, hvor let du kan lave en butik 

Med e-conomics nye Webshop-modul kan du komme nemt i gang med online handel. En webshop giver dig mulighed for at holde din butik åben døgnet rundt, så dine kunder kan købe dine varer, når det passer dem.

De enkle designskabeloner i e-conomic Webshop gør det nemt og hurtigt at opsætte din egen webshop - helt uden professionel hjælp eller erfaring.

Vælg mellem de mange designskabeloner,
eller upload dit eget design

 
  •  

 

Prøv e-conomic gratis i 14 dage og få adgang til Webshop 

Tag en gratis og uforpligtende demo af e-conomic og prøv både regnskabsprogram og tillægsmodulet Webshop.

Når du har udfyldt formularen nedenfor, modtager du en mail med loginoplysninger til e-conomic. For at aktivere tillægsmodulet Webshop skal du klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne > Klik på alle indstillinger > Klik på abonnement > Klik på abonnementsstatus. Find nu Webshop på listen over tillægsmoduler og aktiver det. Herefter finder du Webshop under Udvidelser i menuen til venstre.

 

Vi hjælper dig i gang med e-conomic og Webshop


Vores support sidder klar til at hjælpe dig i gang med e-conomic regnskabsprogram og Webshop 5 dage om ugen. Vi tilbyder også en lang række onlinekurser, så du kan komme godt i gang med programmet.
 

LÆS ALT OM WEBSHOP I E-COPEDIA         

TILMELD DIG ET GRATIS ONLINE KURSUS

 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.