Rapporter

Alle artkiler
Denne guide vejleder til, hvordan du åbner dit kunde - eller leverandørkontokort i et nyt vindue, så du har mulighed for at flytte det rundt på skærmen, og dermed lettere arbejde med det.
Denne guide vejleder til, hvordan du trækker en omsætningsstatistik i e-conomic, så du kan se, hvor meget du har solgt til en bestemt kunde, hvor meget du har omsat af en vare, og hvad dine medarbejdere har solgt.
Denne artikel viser, hvordan du kan generere en liste over debitorer (kunder), der skylder penge til virksomheden, eller snart vil komme til at skyde penge.
I denne guide kan du se, hvordan du kan udskrive en rapport, der viser en balance mellem dine aktiver og passiver (dine balanceposter).
I denne artikel vil du lære mere om leverandørkontokortet. Hver leverandør/vareleverandør har sit eget kontokort. På kontokortet kan du se alle de posteringer, der berører din leverandør.
Denne guide vil tage dig igennem de forskellige trin i at bruge rapporten "Oversigt".
Denne artikel forklarer, hvordan du opsætter dimensioner i alle indstillinger, så du senere kan bruge dem i din bogføring.
Hvis du har indsat budgettal for dine konti, giver e-conomic dig mulighed for at trække rapporter med budgettal.
Kontokortet viser oplysninger om alle posteringer på en konto for de nuværende (endnu ikke afsluttede) regnskabsperioder.
I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan trække et leverandørkontokort.
Denne funktion gør det muligt at søge i alle sendte eller bogførte dokumenter, f.eks. fakturaer. Der kan anvendes mange forskellige parametre i søgefunktionen.
Denne artikel forklarer, hvordan du bruger dimensions rapporten i fanen "Rapporter"
Denne guide vejleder dig til, hvordan du indtaster dine budgettal manuelt.
Denne funktion gør det muligt at udskrive en rapport, der viser en saldobalance for definerede nøgleposteringer.
I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du nemmest muligt kan afstemme det samlede beløb på din kreditorsaldoliste med f.eks. beløbet i din saldobalance for samme konto.
I denne guide gennemgår vi, hvordan man trækker en oversigt over sin kontoplan. Denne funktion gør det muligt at se eller udskrive hele, eller dele af, kontoplanen ud fra dine valgte søgekriterier.
Når du har brug for hjælp med budget123, står e-conomic support klar til at assistere dig. Denne artikel giver dig en oversigt over de tilgængelige supportmuligheder vi har.
Rapporten viser salg til kunder indenfor EU med både landekode og momsregistreringsnummer - så du nemt kan rapportere videre.
Her kan du finde informationer vedrørende dine kunder heriblandt kundenummer, navn, by, telefon nummer, attention mf.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan man kan trække et kontoudtog på en kunde via kundekontokortet.
Denne rapport viser en liste over leverandører, som virksomheden skylder eller snart skylder penge til.
Denne artikel viser, hvordan du kan trække resultatopgørelsen for din virksomhed.
Denne artikel forklarer, hvordan du bruger dimensioner i din bogføring og hjælper dig med at få en bedre forståelse af, hvordan dimensioner kan anvendes til at organisere og analysere dine økonomiske transaktioner mere effektivt.
Hvis du bruger funktionen Budget, kan du nemt og hurtigt importere dine budgettal, så du er fri for at indtaste dem manuelt.
Denne rapport viser bevægelserne på finanskontiene (drift- og balanceposter) i en nærmere bestemt periode og gør det muligt at sammenligne med tidligere perioder.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du nemmest kan afstemme det samlede beløb på din debitorsaldoliste med beløbet i din saldobalance for samme konto.
Denne guide vejlder dig til, hvordan du kan søge dit kontokort frem.
Denne guide vil forklare hvordan du bruger funktionen "Periodeopdelt saldobalance" under fanen "Rapporter".