Import/Eksport

Artikler med tagget “Import/Eksport” i %query_category_entity:name
Alle artikler med tagget “Import/Eksport”
En CSV-fil er en komma-separeret eller tegn-separeret fil i et simpelt tekstformat, som kan benyttes, som en database tabel.
Du kan nemt oprette eller opdatere dine salgspriser i anden valuta i varekartoteket, ved at importere en fil med dine salgspriser i forskelige valuta. Her følger en vejledning i, hvordan dette gøres.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du skal matche kolonnerne når du indlæser en CSV fil.
Har du brug for at indlæse mange posteringer i e-conomic, fx ved skift fra andet regnskabsprogram, kan dette gøres ved at importere en CSV-fil til din kassekladde.
Når det kommer til at eksportere betalinger til din bank er det alfa og omega, at dine leverandøre er opsat korrekt i e-conomic.
Der kan være mange ting at holde styr på, når et regnskab skal indlæses fra et andet system. Vi har lavet en checkliste, du kan følge - så du kommer godt fra start!
Denne guide vejleder til, hvordan du eksporterer data fra e-conomic - enten via mail til din superbrugermail (ikke krypteret) eller enkeltvis download af kartotekerne.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du importerer dine kunders kontaktpersoner.
Inden du kan benytte dine varer i e-conomic har du måske brug for at få indlæst dit varekartotek for første gang eller opdatere de eksisterende varer du allerede har. Her følger en vejledning i, hvordan dette gøres.
Du kan importere din kontoplan i e-conomic. Kontoplanen skal være i formatet CSV (semikolonsepareret), som fx Microsoft® Excel kan gemme i.
For at kunne afstemme din bank skal du have dit kontoudtog ind i e-conomic og når det er på plads i højre side, er du klar til komme i gang med din bankafstemning.
I denne artikel gennemgår vi hvordan du eksportere de korrekte filer ved opsigelse af din aftale, og på den måde undgår at stå tomhændet hvis f.eks. SKAT en dag banker på døren.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hente alle de bilag, du har indlæst i e-conomic, ned på din computer som PDF-filer.
For at du kan importere en fil ind i e-conomic, skal denne fil være af formatet semikolonsepareret fil - også kaldt en CSV-fil.
Har du behov for at importere en håndfuld leverandører til din e-conomic aftale? Måske er du skiftet fra et andet regnskabsprogram? Eller har du et omfattende leverandørkartotek, og nu brug for at få opdateret flere leverandører samtidig?
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dine kunder fra et andet regnskabssystem. Det kan du gøre ved at importere dine kunder.
I denne artikel forklare vi hvordan du eksportere dine betalinger i e-conomic. <p>Når du modtager regninger kan du oprette dem som leverandørfakturaer og eksportere betalingerne ud af e-conomic og ind i din bank.<br /> For at kunne eksportere, skal du igennem 3 trin.</p>
Denne guide forklarer, hvordan du gemmer alle PDF-versioner af dine salgsfakturaer.
Når du skal gemme filer i Excel skal du på din MAC computer gemme i formatet Windows semikolonsepareret (.CSV).
Det hænder, at du får en CSV-fil, der ser helt forkert ud, når du prøver at indlæse den i e-conomic. Den bliver vist sammentrukket og ikke med flere kolonner, Denne guide vejleder til, hvordan du fikser dette.
Benytter du leveringssteder på dine kunder, kan du nemt importere dine leveringssteder og på den måde få oprettet leveringsstederne på dine forskellige kunder.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du matcher kolonnerne ved import af leverandører. Før du kan indlæse din fil, skal du matche kolonnerne i indlæsningsfilen med kolonnerne i din CSV fil.
De fleste netbanker giver dig mulighed for at overføre FI-indbetalinger til et økonomisystem, og det samme gælder for e-conomic.
Hvis du benytter e-conomic som regnskabsprogram og du har din bankkonto hos Nordea, kan du indlæse betalinger eksporteret fra e-conomic i din netbank hos Nordea.
Står alt din tekst i én kolonne i din fil, kan du nemt opdele den til de tilstødende celler.
Har du brug for at importere flere anlægsaktiver ind på én gang, kan dette gøres via en CSV-fil.
Hvis du bruger funktionen Budget, kan du nemt og hurtigt importere dine budgettal, så du er fri for at indtaste dem manuelt.
Denne artikel giver dig en gennemgang af, hvordan du hurtigt og nemt kan tilføje kontaktpersoner på dine leverandører.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad der skal til for, at du kan indlæse en CSV-fil. Her skal du matche kolonnnerne i indlæsningsfilen med kolonnerne i din CSV fil.
I e-conomic kan du eksportere dine leverandørbetalinger ud i en fil, som du kan indlæse i din bank. Således slipper du for at oprette betalingerne manuelt i din bank. <p>I denne artikel vil du lære mere om felter og knapper i funktionen eksport af betalinger i e-conomic. <p/>
Du kan nemt oprette og opdatere dine særpriser ved at importere dine særpriser fra en CSV-fil.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tilpasse talformatet i en CSV fil.
Alle artikler med kategori “%query_category_entity:name”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Import/Eksport”

• Kunder
    • Varer
    • Kontoplan
    • CSV-filer via en Mac
    • Hvorfor bliver mine CSV-filer ikke importeret korrekt?
    • Hvordan udskriver/downloader jeg mine bilag?