Import/Eksport

Artikler med tagget “Import/Eksport” i System & Opsætning
Hvis du ønsker at flytte dit regnskab fra Dinero til e-conomic, skal det naturligvis være så let og hurtigt som muligt. For at hjælpe dig, har vi lavet denne guide, der forklarer hvad du skal gøre, trin for trin.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hente alle de bilag, du har indlæst i e-conomic, ned på din computer som PDF-filer.
For at du kan importere en fil ind i e-conomic, skal denne fil være af formatet semikolonsepareret fil - også kaldt en CSV-fil.
Står alt din tekst i én kolonne i din fil, kan du nemt opdele den til de tilstødende celler.
Når du skal gemme filer i Excel skal du på din MAC computer gemme i formatet Windows semikolonsepareret (.CSV).
Det hænder, at du får en CSV-fil, der ser helt forkert ud, når du prøver at indlæse den i e-conomic. Den bliver vist sammentrukket og ikke med flere kolonner, Denne guide vejleder til, hvordan du fikser dette.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du nemt overfører dine data fra Stellar til e-conomic via et konverteringsprogram.
I denne artikel vil du lære mere om tegn i e-conomic generelt og tegn du bør undgå eller benytte med forsigtighed ved import af CSV-filer.
I e-conomic har du mange muligheder for at benytte dig af eksport og import af csv-filer. Det er ofte en fordel, da man slipper for en masse tastearbejde.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tilpasse talformatet i en CSV fil.
En CSV-fil er en komma-separeret eller tegn-separeret fil i et simpelt tekstformat, som kan benyttes, som en database tabel.
Denne guide vejleder til, hvordan du sletter en importskabelon.
Denne guide vejleder til, hvordan du eksporterer data fra e-conomic - enten via mail til din superbrugermail (ikke krypteret) eller enkeltvis download af kartotekerne.
Alle artikler med tagget “Import/Eksport”
Når du danner din PBS-fil, har du mulighed for at tilføje nogle ekstra linjer i feltet "ekstra linjer før" og "ekstra linjer efter".
Denne guide vejleder dig i, hvordan du importerer dine kunders kontaktpersoner.
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dit varekartotek fra et andet regnskabssystem. Her følger en vejledning i, hvordan dette gøres.
De fleste netbanker giver mulighed for, at man kan overføre FI-indbetalinger til et økonomisystem. Det er der også mulighed for med e-conomic.
I e-conomic har du mange muligheder for at benytte dig af eksport og import af csv-filer. Det er ofte en fordel, da man slipper for en masse tastearbejde.
Når du skal eksportere dine bankbetalinger er det vigtigt, at du sætter dine leverandører rigtigt op.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tilpasse talformatet i en CSV fil.
Denne guide vejleder til, hvordan du eksporterer data fra e-conomic - enten via mail til din superbrugermail (ikke krypteret) eller enkeltvis download af kartotekerne.
For at du kan importere en fil ind i e-conomic, skal denne fil være af formatet semikolonsepareret fil - også kaldt en CSV-fil.
Denne guide vejleder dig til, hvordan du indtaster dine budgettal manuelt.
Har du behov for at importere en håndfuld leverandører til din e-conomic aftale? Måske er du skiftet fra et andet regnskabsprogram? Eller har du et omfattende leverandørkartotek, og nu brug for at få opdateret flere leverandører samtidig?
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dine kunder fra et andet regnskabssystem. Det kan du gøre ved at importere dine kunder.
I denne artikel vil du lære mere om funktionen eksport af betalinger i e-conomic.
Denne guide vejleder til, hvordan du sletter en importskabelon.
Der kan være flere grunde til, at du har brug for at lave en lagerregulering. Måske skal du åbne dit lager med en lageråbning, eller også skal du ændret antallet af varer på lager efter en lageroptælling.
Det hænder, at du får en CSV-fil, der ser helt forkert ud, når du prøver at indlæse den i e-conomic. Den bliver vist sammentrukket og ikke med flere kolonner, Denne guide vejleder til, hvordan du fikser dette.
Når du skal opkræve kunder via Betalingsservice, skal du indlæse en opkrævningsfil i PBS/Nets, også kaldet en PBS-fil.
Benytter du leveringssteder på dine kunder, kan du nemt importere dine leveringssteder og på den måde få oprettet leveringsstederne på dine forskellige kunder.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du matcher kolonnerne ved import af leverandører. Før du kan indlæse din fil, skal du matche kolonnerne i indlæsningsfilen med kolonnerne i din CSV fil.
Har du brug for at indlæse mange posteringer i e-conomic, fx ved skift fra andet regnskabsprogram, kan dette gøres ved at importere en CSV-fil til din kassekladde.
Hvis du ønsker at flytte dit regnskab fra Dinero til e-conomic, skal det naturligvis være så let og hurtigt som muligt. For at hjælpe dig, har vi lavet denne guide, der forklarer hvad du skal gøre, trin for trin.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hente alle de bilag, du har indlæst i e-conomic, ned på din computer som PDF-filer.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan eksportere din data fra tillægsmodulet Superkladde i CSV format. Du kan eksportere kassekladder, debitor - og kreditorkartoteket samt din kontoplan.
Når Betalingsservice modtager indbetalinger fra dine kunder, vil du få adgang til adviseringersfiler i Betalingsservice. Med disse filer kan du nemt bogføre kundeindbetalingerne i e-conomic.
Hvis du bruger tillægsmodulet Budget, kan du nemt og hurtigt importere dine budgettal, så du er fri for at indtaste dem manuelt.
Denne artikel giver dig en gennemgang af, hvordan du hurtigt og nemt kan tilføje kontaktpersoner på dine leverandører.
Du kan importere din kontoplan i e-conomic. Kontoplanen skal være i formatet CSV (semikolonsepareret), som fx Microsoft® Excel kan gemme i.
Står alt din tekst i én kolonne i din fil, kan du nemt opdele den til de tilstødende celler.
Hvis du benytter e-conomic som regnskabsprogram og du har din bankkonto hos Nordea, kan du indlæse betalinger eksporteret fra e-conomic i din netbank hos Nordea.
Når du skal gemme filer i Excel skal du på din MAC computer gemme i formatet Windows semikolonsepareret (.CSV).
Benytter du vores tillægsmodul Lager, kan du nemt oprette og opdatere dine prisgrupper (særpriser) ved at importere dine prisgrupper (særpriser) fra en CSV-fil.
En CSV-fil er en komma-separeret eller tegn-separeret fil i et simpelt tekstformat, som kan benyttes, som en database tabel.
Hvis du har en oversigt over dine abonnementer og abonnenter i et andet regnskabssystem, eller CRM-system, kan disse indlæses direkte i e-conomic.
Du kan nemt oprette eller opdatere dine salgspriser i anden valuta i varekartoteket, ved at importere en fil med dine salgspriser i forskelige valuta. Her følger en vejledning i, hvordan dette gøres.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du skal matche kolonnerne når du indlæser en CSV fil.
Når du modtager regninger kan du oprette dem som leverandørfakturaer og eksportere betalingerne ud af e-conomic og ind i din bank.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du nemt overfører dine data fra Stellar til e-conomic via et konverteringsprogram.
I denne artikel vil du lære mere om tegn i e-conomic generelt og tegn du bør undgå eller benytte med forsigtighed ved import af CSV-filer.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan importere dine posteringer i kassekladden i tillægsmodulet “Superkladde”. For at importere posteringerne, skal filen have filformatet .CSV (Comma Separated Values).
Alle artikler med kategori “System & Opsætning”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Import/Eksport”

• Kunder
    • Varer
    • Kontoplan
    • CSV-filer via en Mac
    • Hvorfor bliver mine CSV-filer ikke importeret korrekt?
    • Hvordan udskriver/downloader jeg mine bilag?