Brioche dorée

e-conomic + PosOne

Populær bageri- og cafekæde udvider med e-conomic

Den populære Bageri – og cafe kæde, Brioche dorée, der bl.a. holder til i Torvehallerne, har skiftet deres gamle off- line kassesystem og økonomisystem ud til fordel for en integreret online løsning fra e-conomic og PosOne. En skalerbar løsning, så de med få klik kan åbne nye butikker.

”Vi er på vej til at udvide med flere butikker i Danmark. Det er derfor helt afgørende, at vi har en skalerbar løsning, hvor alle systemer taler sammen, og vi derfor nemt og smidigt kan starte butikker op uden store omkostninger.”

Stephane Viano, butikschef Brioche dorée

Store besparelser på logistikken

Den nye integrerede online løsning har givet Brioche dorée et uvurderligt overblik. Stephane Viano kan i modsætning til før hele tiden følge salget, lagerstatus mm. Det betyder, at han hele tiden kan regulere og optimere på indkøb. Samtidig kan han nu nemt og hurtigt sætte priser på varerne. Også franchise-tagerne kan nu kommunikere hurtigere til hovedsædet med f.eks. bestillinger, økonomi, nøgletal mm.

”Ud over vi sparer en masse tid, fordi en række manuelle arbejdsprocedurer er elimineret, så har integrationen mellem e-conomic og PosOne også givet os markante besparelser på logistikomkostningerne. Nu kan vi samle bestillingerne hver 2. måned i stedet for som tidligere ad flere omgange.”
Stephane Viano, butikschef Brioche dorée

Fordele for Brioche dorée

  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Skalerbar løsning
  • Integration til kasseløsning sparer tid
  • Fast lavt månedligt abonnement
  • Ingen investering i dyre servere
  • Ingen investering i back up løsninger

e-conomic og Brioche dorée

e-conomics brancheløsninger tager direkte afsæt i din branches særlige udfordringer. Vi sammensætter helstøbte løsninger, som gør livet lettere for dig og dine medarbejdere. Mindre administration – nemmere arbejdsgange... og mere tid til kunderne.

Se, hvordan vi hjalp Brioche dorée

 
 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.