Martin Kok

Få en skræddersyet regnskabsløsning
til din restaurant eller café

 

Hør mere

Hurtigt, nemt og brugervenligt regnskabsprogram

Årstidens råvarer med en kombination af klassisk og nytænkning i et moderne køkken. Det er nøglesætningen hos cateringfirmaet Martin Kok, der hver dag leverer mad ud af huset til store og små begivenheder i Nordjylland. Til regnskabet har Martin Kok anvendt e-conomic siden april 2017. Det skyldes, at programmet skaber et godt overblik over omsætningen og giver overskud i en travl hverdag, så der er mere tid til at tilberede al den mad, som skal ud af huset til de sultne Nordjyder.

”Jeg er meget imponeret over e-conomic. Det er både hurtigt, nemt og brugervenligt, og man behøver ikke være ekspert for at anvende det. Netop dét er utrolig vigtigt, når man arbejder i en travl branche og har masser at se til i hverdagen”

Martin Uggerhal, virksomhedsejer, Martin Kok ApS

Fra sæson til helsæson med Webshop fra e-conomic

Det er ikke kun e-conomic, der giver overskud i hverdagen. Martin Kok er nemlig også en de kunder, som har integreret e-conomic med vores Webshop modul. På den måde oplever Martin Kok langt mere tryghed, fordi betalingsservicen er dansk, hvilket passer perfekt til cateringfirmaet, der udelukkende henvender sig til det danske marked.

“Noget af det bedste ved Webshoppen er, når en af vores kunder bestiller noget, så får vi bestillingen over i en faktura med det samme, så den er klar til bogføring. Dét, sammen med den danske betalingsservice og en mere gennemskuelig hjemmeside gør, at vi føler os så godt tilpas med Webshoppen, at vi ikke længere er begrænset til at være sæsonprægede, men nu også tør at satse på helsæson.”
Martin Uggerhal, virksomhedsejer, Martin Kok ApS

Martin Kok kom hurtigt igang med Webshoppen, især fordi opsætningen mellem den danske betalingsudbyder og e-conomic gik gnidningsfrit. Foruden trygheden ved at kunne vælge en dansk betalingsservice gennem fordelsaftalen i e-conomic, så kræver opdatering af Webshoppen ikke ekspertviden, hvilket frigiver tid og åbner op for flere muligheder for forretningen.

De største fordele for Martin Kok

  • Danskbaseret betalingsservice skaber tryghed
  • Bedre og mere sikker betalingsløsning
  • Overskuelig og flot hjemmeside
  • Hjemmeside der er nem at opsætte og ændre
  • Fakturaer på bestillinger modtages med det samme
  • Responsive hjemmeside til alle slags enheder

Læs mere om Webshop

Om Martin Kok

På Martinkok.dk er det muligt bestille mad ud af huset, og få det leveret lige til døren. Når du bestiller mad fra Martinkok.dk, får du en kombination af tradition og fornyelse, samt årstidens råvarer af højeste kvalitet.

Læs mere om MARTINKOK.DK

 

Få en løsning med e-conomic, der passer dine behov

Udfyld formularen herunder og få en uforpligtende snak om hvordan e-conomic kan hjælpe din virksomhed.

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.