Sirin Copenhagen

e-conomic + Wallmob

Ny designbutik i luften uden dyre investeringer i regnskabssoftware

Hos den nyåbnede Concept Store Sirin Copenhagen, hvor man finder en blanding af nøje udvalgte danske samt udenlandske design-brands, har man integreret både kassesystem og regnskabsprogram i skyen. En løsning uden opstartsinvesteringer og hvor indehaver Natalia Enge nemt og billigt har online adgang til systemerne overalt – også på ferien.

”For en nystartet butik som vores er det vigtigt, at vi ikke skal starte op med store investeringer i installationer, servere og licensbaseret software. Med regnskabsprogrammet e-conomic, der er integreret med vores kassesystem fra Wallmob, har vi en abonnementsordning til et lavt månedligt beløb.”

Natalia Enge, indehaver Sirin Copenhagen

Og netop integrationen mellem Wallmob kassesystem og e-conomic regnskabsprogram, betyder, at Natalia Enge og hendes mand, der står for alt det administrative, med et enkelt klik kan overføre dagens kasserapport til e-conomic. I regnskabsprogrammet har de hele tiden overblik over varekøb og generelle nøgletal som omsætning, indtjening mm. 

”Det sparer os for en masse administrativt arbejde hver dag, at vi ikke skal printe ud og overføre tal manuelt i eksempelvis regneark. Samtidig minimerer det risikoen for fejl. Alt er automatiseret og revisoren kan hele tiden følge med, da han har gratis adgang til vores regnskabsprogram.” 
Natalia Enge, indehaver Sirin Copenhagen 

Fordele for Sirin Copenhagen

  • Integration til Wallmob kassesystem
  • Fast lavt månedligt abonnement
  • Ingen investering i dyre servere
  • Ingen investering i back up løsninger
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Gratis adgang for revisor

e-conomic og Sirin Copenhagen

e-conomics brancheløsninger tager direkte afsæt i din branches særlige udfordringer. Vi sammensætter helstøbte løsninger, som gør livet lettere for dig og dine medarbejdere. Mindre administration – nemmere arbejdsgange... og mere tid til kunderne.

Se, hvordan vi hjalp Sirin Copenhagen

 
 
 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.