LindbergSport

e-conomic + Pos One kassesystem

LindbergSport sparer flere minutter ved hvert salg

LindbergSport ejes af Jan Lindberg, der har over 20 års erfaring som cykelmekaniker, hvoraf de 10 år har været for flere topprofessionelle cykelhold som fx CSC-Saxobank og HTC-Columbia. LindbergSport i Lyngå, Favrskov har specialiseret sig i cykeludstyr og reparationer. I takt med, at udvalget blev større, steg behovet for et online kassesystem, der integrerede med e-conomic.

 ”Tidligere skrev jeg alle fakturaer manuelt og udskrev dem på printeren. I dag taster jeg blot ind på min trådløse Pos One tablet eller scanner varen, så synkroniseres oplysningerne automatisk med e-conomic og fjerner varen fra lagerstyringsprogrammet. Det har betydet mange minutters besparelser for mig alene per salg og efterfølgende mange timers administrativt arbejde.”

Jan Lindberg, indehaver LindbergSport

Mobilt kassesystem

LindbergSport er i løbet af året med til en lang række cykelløb, hvor de har en stand med salg af cykeltilbehør og udstyr. Her anvender de også Pos One kassesystemet sammen med en scanner. Kassesystemet er koblet op til en mobiltelefon, som gør, at man kan være online ude på stedet, så alt salg registreres og automatisk synkroniseres med e-conomic. 

”Tidligere skrev vi salget ned på sedler, og så skulle vi hjem og bogføre det hele. I dag får kunden en kvittering ude på stedet. Alt bliver synkroniseret direkte med e-conomic med det samme, og inden for to minutter ligger alle tallene med hver sin postering trukket ned fra lageret.”
Jan Lindberg, indehaver LindbergSport

Fordele for LindbergSport

  • Ingen integrationsbegrænsninger
  • Automatisk integration til lagerstyring
  • Automatiserer processer og sparer tid
  • Abonnementsbaseret løsning  - ingen investering i dyre servere
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Gratis adgang for revisor

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til branche@e-conomic.com eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer