WHY Food
and Cocktails

Få en skræddersyet regnskabsløsning
til din restaurant eller café

 

Hør mere

Restaurant eliminerer fejl og effektiviserer i skyen

Hos WHY Food and Cocktails i Roskilde er der fuld integration mellem e-conomic online regnskabsprogram og POSONE kassesystem, så alt salg automatisk overføres. Det eliminerer fejlrisikoen, sparer mange timers administrativt arbejde og giver et hurtigt overblik over alle nøgletal, så ledelsen bl.a. kan optimere indkøb.

”Det har stor betydning, at vi har let adgang til alle kasserapporter, varekøb og generelle nøgletal som omsætning, udgifter mm. Det betyder bl.a., at vi hele tiden kan følge indtjeningen på de enkelte varegrupper og optimere på eksempelvis indkøb.”

Nanna Ajslev, medindehaver WHY – Food and Cocktails

Sparer mange timers administration

Med e-conomic er alle regnskabsdata tilgængelige online 24/7, og både ejerne af WHY og revisoren har adgang til nøgletal og regnskabet, blot der er en internetforbindelse. Det betyder også, at WHY ikke skal investere i back up løsninger og altid har en opdateret løsning. Og integrationen til kassesystemet sparer mange timers administrativt arbejde hver dag.

”I stedet for at skulle overføre dagens kasserapport manuelt på papir, så kan jeg med et enkelt klik overføre det hele til e-conomic programmet, og det sparer os for mange timers arbejde og minimerer risikoen for fejl. Samtidig har revisoren gratis adgang til systemet, og har derfor hele tiden opdaterede oplysninger og kan følge med løbende.”
Nanna Ajslev, medindehaver WHY - Food and Cocktails

Fordele for WHY Food and Cocktails

  • Integration til POSONE kassesystem sparer tid
  • Fast lavt månedligt abonnement
  • Ingen investering i dyre servere
  • Ingen investering i back up løsninger
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Gratis adgang for revisor

Om WHY Food and Cocktails
Hos WHY Food and Cocktails i Roskilde kan du opleve fantastisk mad, der bringer de bedste nordiske råvarer sammen med Asiens traditionelle teknikker for tilberedning. Cocktails er en integreret del af konceptet.

e-conomic og WHY - Food and Cocktails

e-conomics brancheløsninger tager direkte afsæt i din branches særlige udfordringer. Vi sammensætter helstøbte løsninger, som gør livet lettere for dig og dine medarbejdere. Mindre administration – nemmere arbejdsgange... og mere tid til kunderne.

Se, hvordan vi hjalp WHY - Food and Cocktails

 
 
 

Få en løsning med e-conomic, der passer dine behov

Udfyld formularen herunder og få en uforpligtende snak om hvordan e-conomic kan hjælpe din virksomhed.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.