System

Alle artkiler
I min log kan du nemt se de ting, du har foretaget dig i programmet.
Med funktionen "Anonymisering af data" har du mulighed for at overholde GDPR reglerne etableret i EU.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en notetype, du kan vælge, når du opretter dine noter på henholdsvis varer, kunder og leverandører.
Plus er til dig som bruger flere bogføringsfunktioner og ønsker at forbinde regnskabet med andre programmer, som f.eks. dit kassesystem og webshop eller med din bank, så du automatisk får posteringer overført. Plus er også til dig, der vil bruge vores salgsmodul til fulde med mulighed for at sende tilbud, ordre og rykkere.
Du kan nemt nulstille din adgangskode, uanset om du logger på via Visma Connect, eller via aftalenummer og bruger ID.
I e-conomic er det kun muligt at have én superbruger. Hvis en anden bruger skal være superbrugeren, skal superbruger-rollen overdrages til en anden bruger.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan se din abonnementstatus. Her vises typen og prisen på dit e-conomic abonnement, antal posteringer og antal registrerede brugere.
For at logge ind via Visma Connect, skal du tilmelde dig inde i e-conomic.
Skal du oprette en bruger med begrænset adgang til e-conomic, kan du her se, hvordan du kan oprette brugeren med basis faneblad, hvor du selv kan vælge hvilke funktioner brugeren skal have adgang til.
I denne artikel vil du lære mere om systemkravene i e-conomic. Som udgangspunkt kræver det kun en computer og en browser at bruge e-conomic - så enkelt er det.
Denne guide forklarer, hvordan du gemmer alle PDF-versioner af dine salgsfakturaer.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette og benytte Webhooks.
En Arkivlicens er for dig, der af en årsag må opsige din aftale hos e-conomic, og ønsker at vi skal opbevare dine data for dig. I denne artikel gennemgår vi hvilke muligheder, der findes samt hvad du kan med en Arkivlicens. Vær opmærksom på at en Arkivlicens kan se lidt forskellig ud, i forhold til din nuværende e-conomic-aftale.
Denne guide vejleder til, hvordan du i e-conomic, ser de fakturaer, kreditnotaer, rykkere eller rentenotaer, vi har sendt til dig.
Den Avancerede Pakke er en løsning, der er designet med fokus på automatisering af arbejdsgange, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Som en del af denne pakke får du også en gratis e-conomic aftale til et holdingselskab samt en ekstra gratis bruger.
Hvis du har prøvet vores 14 dages gratis demo-aftale og har lyst til at tegne et abonnement hos os, kan du her læse hvordan dette gøres.
Aktiveringen af totrinsbekræftelse på dit login, er en god måde at sikre sig, ens e-conomic bliver endnu mere sikkert.
Er din virksomheds konto blevet spærret, fordi vi ikke har modtaget din betaling for en faktura, kan det skyldes, at vi hos e-conomic ikke har din korrekte mailadresse.
Der kan være mange ting at holde styr på, når et regnskab skal indlæses fra et andet system. Vi har lavet en checkliste, du kan følge - så du kommer godt fra start!
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for at gennemtvinge totrinsbekræftelse for andre brugere på din aftale.
Har du brug for, at flere kan tilgå samme aftale? Så kan du oprette en ekstra bruger.
Denne guide vejleder til, hvordan du ændrer dit sprog på din bruger.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan afmelde/slette en bruger, hvis du har en ekstra bruger oprettet i aftalen, som ikke længere skal have adgang.
Denne artikel hjælper dig med at forstå, hvordan du kan bruge e-conomic mobil appen, og alle dens funktioner.
Denne guide vejleder til, hvordan du opsiger en aftale, og forklarer, hvad du skal tage stilling til i forhold til håndtering af regnskabsdataene i forbindelse med opsigelsen.
Denne guide vejleder til, hvordan du anonymiserer flere kunders data på samme tid, som er mere end fem år gammelt og ikke har åbne poster.
Denne guide vejleder til, hvordan du eksporterer data fra e-conomic - enten via mail til din superbrugermail (ikke krypteret) eller enkeltvis download af kartotekerne.
Basis er lavet til dig, som har behov for alle de basale funktioner til at håndtere din fakturering, sikre at bogføringen stemmer med banken og ønsker et digitalt samarbejde om regnskabet med din revisor. Det gør du nemt ved at arbejde med dine bilag elektronisk og digitalt.
For at gøre betalingen af dit e-conomic abonnement så nem som muligt, kan du opsætte din faktura til automatisk at blive betalt via Leverandørservice eller et betalingskort.
Der er meget at huske i en travl hverdag. Notifikationer i e-conomic, giver dig besked, når der sker noget vigtigt i og omkring dit regnskab.
Visma Connect er vores nye login løsning, som gør din adgang til e-conomic både lettere og mere sikker.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hente alle de bilag, du har indlæst i e-conomic, ned på din computer som PDF-filer.
Hvis du har behov for at en bruger skal have en "begrænset adgang" til e-conomic, kan du gøre det på to måder.
Denne guide vejleder til, hvordan du vælger, hvilket faneblad brugeren skal starte i, når der logges ind på e-conomic. Som standard vil brugeren starte i fanebladet "Hjem", men dette kan ændres.
This guide guides you on how to change your language on your user. You can change your language in e-conomic to be Danish, English, Norwegian or Swedish.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan søge i loggen. Loggen dokumenterer alle udførte handlinger. Den viser en liste over hvilke personer, der har udført hvilke handlinger og på hvilket tidspunkt.
I denne artikel gennemgår vi hvordan du eksportere de korrekte filer ved opsigelse af din aftale, og på den måde undgår at stå tomhændet hvis f.eks. SKAT en dag banker på døren.
e-conomic appen er super smart at have med på farten eller gøre brug af hvis du lige hurtigt skal ordne noget i e-conomic, men ikke orker at åbne computeren.
Smart er til dig, som vil arbejde smartere og mere effektivt ved at automatisere bogføringen mest muligt og minimere tastearbejdet.
Hvis du ved opstart af din e-conomic har lavet mange fejlindtastninger, så dit regnskab dermed er blevet uoverskueligt, har du en simpel mulighed: Start forfra med en ny aftale.I denne artikel vil vi gennemgå hvordan du gør det.
Står alt din tekst i én kolonne i din fil, kan du nemt opdele den til de tilstødende celler.
Denne guide vejleder til, hvordan du redigerer dine Stamoplysninger og Øvrige oplysninger i e-conomic, som kommer med på de udskrifter, som din virksomhed sender ud af huset. Dette kan eksempelvis være tilbud, ordre og fakturaer.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad du skal gøre hvis du har mistet dine login-oplysninger.
Når du benytter e-conomic ved at logge ind via Visma Connect med totrinbekræftelse, kan du komme ud for, at du får ny telefon.
Det er en god idé jævnligt at skifte adgangskode, og det kan gøres på 2 minutter.
Denne guide vejleder til, hvordan du annullerer din opsigelse, såfremt opsigelsesperioden ikke er udløbet.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette et ekstra faneblad. Dette bruges typisk, hvis du har oprettet forbindelse til et eksternt system og vil tilgå dette direkte fra e-conomic.
I denne guide forklare vi hvordan du opretter en adgangskode til din e-conomic bruger.
Denne guide viser, hvordan du vælger den abonnementspakke, der passer bedst til dine behov.
Denne artikel forklare hvordan du kan samle alle dine e-conomic aftaler under et login, hvilket vil sige du kun kan bruge den samme e-mail og adgangskode, når du skal have adgang til dine regnskaber.
I denne artikel vil du lære mere om Fanen "Hjem", der er det første, du møder, når du logger ind i e-conomic. Her kan du både skabe overblik over dine ubetalte salgfaktura, hurtigt komme i gang med at oprette en faktura eller oprette en postering i en kassekladde.
I alle e-conomic abonnementer kan man finde sin databehandleraftale, som fortæller hvordan vi som virksomhed skal behandle din data.
I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du får en Arkivlicens.
I denne artikel vil du lære mere om, hvad en databehandleraftale er, og hvordan din virksomhed skal forholde sig til databehandleraftalen. Du får samtidig hjælp til, hvordan du underskriver, opdaterer og fremadrettet finder databehandleraftalen, der er indgået mellem din virksomhed og e-conomic.
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du mulighed for at aktivere totrinsbekræftelse. Det sikrer dig, at din adgang til e-conomic bliver endnu mere sikker.
Har du skiftet e-mail adresse, er det vigtigt at du også får den ændret på din bruger. Det er nemlig på denne mail, at du kan få tilsendt en ny kode, hvis du glemmer dine log in oplysninger.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du håndterer, at have flere aftaler åbne på samme tid i e-conomic.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette hurtige links og dermed hurtigere få adgang til de menupunkter, du benytter mest i din aftale, ligegyldigt hvilket faneblad du arbejder i.
Denne artikel hjælper dig med at forstå, hvordan du kan bruge e-conomic mobil appen, og alle dens funktioner.