Kontakt partner for pris
CRMP
Af: CRMP
Kundestyring til autobranchen
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Automatisér fakturering og bogføring
  • Opret nye kunder via opslag på telefonnummer hos NN Markedsdata
  • Opret nye biler via registreringsnummer hos SKAT
  • Send en besked til kunden direkte fra arbejdskortet
Beskrivelse
CRMP Kundestyring er bindeleddet mellem kundedata, tekniske data, grossister og e-conomic. I den daglige brug vil mekanikere kunne bladre mellem relevante oplysninger om kunde/bil, historik, tekniske data, booking/kalender, køb af reservedele og importere oplysningerne direkte til arbejdskortet. Da arbejdskortet er elektronisk, danner det samtidig grundlag for den faktura som du danner i e-conomic. Det overføres ganske enkelt til e-conomic og kommer tilbage som færdig faktura. Det betyder, at faktura kan genudskrives direkte fra CRMP Kundestyring uden, at du skal indover e-conomic. Der er mulighed for at benytte et layout fra CRMP, som er tilrettet autobranchens behov. Fra arbejdskortet kan du slå en bil op hos din grossist og importere købet af reservedele. Der tilbydes link til Mekonomen, Auto-G, FTZ , Au2parts, Slagelse Autodele og Scan Auto.
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.