EY e-faktura

Hero sub title: 
Automatisk bogføring af dine omkostningsbilag i e-conomic
App bedømmelse
4.6 hjerter (24 brugere)

Fordele ved denne app

  • Dine omkostningsbilag håndteres automatisk
  • Du kan godkende bilag direkte fra din smartphone
  • EY e-faktura bogfører automatisk dine omkostninger i e-conomic med vedhæftet bilag

Denne app kræver

  • Aftale med EY e-faktura
  • Abonnement hos e-conomic
  • e-conomics tillægsmodul "Indscanning"

Hvad kan du med appen fra EY e-faktura?

EY e-faktura er et leverandørfakturahåndteringssystem, som håndterer alle dine regninger, kvitteringer og finansbilag i skyen. Du skal blot bruge din internetbrowser for at opnå adgang til EY e-faktura – dvs. ingen installationer på din computer. Herudover vil EY assistere med løbende varetagelse af kreditorbogholderiet i EY e-faktura.

Fordi EY e-faktura håndteres i skyen, betyder det, at du ikke længere har udgifter til vedligeholdelse af serversystemer og komplekse softwareinstallationer til håndtering af bilag. Der er ingen manuelle indtastninger og ingen investeringer og udgifter til nye versioner af softwaresystemer – i stedet håndterer EY det hele. 

Prøv e-conomic gratis i 14 dage. 

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

EY Net Source A/S
Værkmestergade 25
8100 Aarhus C
Denmark

Sådan fungerer EY e-faktura-appen:

EY e-faktura modtager fakturaer direkte fra din leverandør, kvitteringer fra dine medarbejderes smartphones, eller bilag direkte fra din egen computer.

Systemet aflæser automatisk alle relevante informationer af indscannede dokumenter, og foretager automatisk verifikation af faktura- og betalingsoplysninger fra købs- og omkostningsfakturaer, som modtages direkte fra din leverandør, og foreslår løbende konteringsmuligheder.

Når fakturaen modtages i systemet, skal denne blot godkendes, hvorefter alle data sendes i et godkendelsesflow, som giver flere medarbejdere mulighed for at godkende fakturaen ligesom det er muligt at sende den direkte til e-conomic, skulle dette behov ikke foreligge.

 
 

Godkendelsesflow

Godkendelsesflow beskriver den arbejdsgang en faktura gennemgår, når der er behov for at mere end én medarbejder skal godkende den. Der er ingen maksimumgrænse på antallet af godkendelsesflows, og mulighederne for at opsætte flows er mange, for ikke at sige uendelige.

Aktivering af et flow baseres på dine ønsker og behov, og der er som sagt næsten endeløse muligheder for opsætning og aktivering af dem. Det kan for eksempel være, at I har behov for at aktivere godkendelsesflows til en given leverandør, en specifik bruger, som kun skal godkende nogle dokumenter, forskellige beløbsgrænser (kan f.eks. anvendes, hvis chefen kun ønsker at se fakturaer af en vis størrelse), et specifikt projekt, en given afdeling eller en kombination af flere forskellige parametre. Opsætningen kan ændres løbende, skulle dit behov ændre sig.

 
 

Massebetaling af fakturaer i banken på få sekunder

Når en faktura er endeligt godkendt, opretter EY e-faktura automatisk leverandørposteringerne i e-conomic med bilaget vedhæftet. Betalingsoplysningerne bliver ligeledes sendt til e-conomic, hvilket muliggør, at du kan eksportere alle dine betalinger fra e-conomic i én samlet betalingsfil til banken. Dette sparer dig igen en del tid i forhold til at skulle foretage samtlige betalinger enkeltvis og reducerer samtidig risikoen for tastefejl.

Da alle betalingsoplysningerne bliver opløftet af fakturaen, minimerer du også risiko for ikke betalte fakturaer og hermed reduceres risikoen for yderligere rykkere.

 
 

Projektstyring? Sådan fungerer EY e-faktura med Minuba og e-conomic:

Hvis du anvender Minuba, kan du også med fordel anvende EY e-faktura til optimering af din projektstyring.

 

Scenariet uden EY e-faktura:

Nogle leverandører sender fakturaer direkte til Minuba, mens andre ikke har denne mulighed. Systemet tillader kun direkte indsendelse af EDI-fakturaer, som ikke alle leverandører anvender. Fakturaer fra andre leverandører, som ikke anvender EDI, vil fortsat skulle indtastes manuelt i Minuba og e-conomic.

Derudover er det ikke muligt at sætte et workflow op med flere godkendere.

 

Scenariet med EY e-faktura:

Med EY e-faktura er du ude over udfordringen med forskellige leverandører og typer af fakturaer.

I overførslen til Minuba tilknyttes varelinjerne automatisk den enkelte ordre, således at du bevarer overblikket, sparer tid og reducerer risikoen for fejl i din projektstyring. Kort fortalt vil EY e-faktura gøre det nemmere for dig at få det reelle billede af dine sagers likviditet, når dine omkostninger også tages i betragtning. Samtidig sørger systemet for, at du har mulighed for at viderefakturere dine omkostninger til kunden.

 
 

Sådan kommer du i gang med EY e-faktura

Du behøver blot tilføje indscanningsmodulet i e-conomic - så klarer EY Online-teamet resten. Online-teamet hos EY Net Source udfører al service og support i forbindelse med systemet, dette inkluderer bl.a.:

  • Oprettelse af kassekladde og generelle tilpasninger af e-conomic
  • Opsætning i EY e-faktura
  • Opsætning af godkendelsesflows (workflows) og andre individuelle ønsker

EY Online-teamet holder, efter oprettelsen, et privat online-seminar for dig og dine kollegaer, så de er sikre på, at I bliver fortrolige med systemet

 
 

Priser

> Pris pr. bilag: 3,50 kr. ekskl. moms.
> Fast månedlig ydelse til support og løbende opgraderinger af systemet: 100 kr. ekskl. moms. per virksomhed/koncern.
> Oprettelse i systemet: 1.500 kr. ekskl. moms.

OBS: EY har dansktalende support, og mulighed for telefonisk kontakt. Der kan ringes til EYs supporttelefon alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00 og der kan skrives til EYs supportmail døgnet rundt - denne varetages i samme tidsrum.

Kontakt EY Net Source A/S i dag på tlf. +45 73 23 30 24 eller email: OnlineSupportDK@dk.ey.com, hvis du ønsker at optimere din håndtering af fakturaer.

Mark Neubert-Luckner

| 1st-retail A/S

5
Din bedømmelse: 5
28. NOVEMBER 2018
EY faktura er et rigtig godt redskab. Vi har siden vi har taget det i brug, fået lettet arbejdsgangene på flere områder i bogholderiet. Godkendelse af fakturaer køre nu let og gnidningsfrit ud til de enkelte godkendere. EY faktura genkender fakturaer og synkroniserer med økonomistyringsprogrammet, således alle informationer omkring betalingen og bogføringen blot skal verificeres. Derudover har man et let tilgængeligt værktøj, hvor man hurtigt kan finde gamle faktura kopierne frem. Vi er alt i alt meget tilfredse, også med supporten, der altid er behjælpelig med det samme. 5 ud af 5 herfra.

Søren

| Insights Danmark

5
Din bedømmelse: 5
19. NOVEMBER 2018
EY e-faktura har været med til at strømline vores bogholderi og spare utallige mandetimer såvel som sikret os mod indtastningfejl, der normalt opstod ved manuelle processer . Programmet er fint integreret med e-conomic og skaber selv en bankfil, der blot skal indløses i netbanken. Den højeste anbefaling herfra

Amjad Khan

| TwentyThree ApS

5
Din bedømmelse: 5
01. OKTOBER 2018
Very fast implementation and a responsive support team. It is also a good match for our size and volume. What else can you need from a vendor?

CEO Konrad Kierklo

| Miinto Group - Miinto.dk

5
Din bedømmelse: 5
05. SEPTEMBER 2018
Implementering af EY e-faktura hos Miinto koncernen med 10-11 datterselskaber har været en særdeles positiv oplevelse for koncernen. Vi bruger dem i ca. 7-8 lande idag. EY Net Source, heriblandt med Kenni i spidsen har i hele processen været der for os. Teamet lever af service og har i den grad den faglige ekspertise på økonomi/bogholderi området. Overordnet kan det siges, at EY Net Source har fjernet den administrative byrde i Finance, specifikt har den erstattet vores Outsourcing team i Indien. Systemet har effektiviseret processerne internt i koncernen, det giver sikkerhed og god overblik. Teamwork opdeler opgaverne og fordobler succesen- dette har vi været vidne til.

Jesper Birkeland

| Designa Tårnby Aps

5
Din bedømmelse: 5
05. SEPTEMBER 2018
Jeg har anvendt EY faktura scanning i ca 1 år og er meget tilfreds med hvordan det køre. Det er meget nemt at godkende faktura og man kommer ikke til at betale den samme faktura to gangen, da den fortæller om en faktura nummer er betalt tidligere. Alle godkendte fakturaer kan lægges automatisk over i E-Conomic og man kan så overføre en samlet betalings fil i banken. Nemt og enkelt.

Nick Engholm Nielsen

| OnlinePOS A/S

5
Din bedømmelse: 5
14. AUGUST 2018
EY's e-faktura er et super godt system, der giver et godt overblik og samtidig en nem og hurtig arbejdsproces med godkendelse og kontering af fakturaer. Det meste sker vha. automatisk indlæsning, så man for det meste er fri for selv at skulle taste fx +71-koder, bankkontonumre mm. Dette system kan varmt anbefales.

Bettina Bergmann

| Morten Schultz A/S

5
Din bedømmelse: 5
14. AUGUST 2018
Ey`s faktura og e-conomic indscanning sparer bogholderiet hos Morten Schultz A/S for rigtig meget tid. Kreditorbogføring gøres hurtigt og nærmest uden indtastning, betalinger kan gøres med enkelte klik og man slipper for indtastning af +71 og konto numre. Alle kreditorfakturaer ligger elektronisk så man slipper for at printe og arkivere og have en masse mapper stående. Kan varmt anbefales

Jørgen Lauridsen

| Kølkær Entreprenør A/S

1
Din bedømmelse: 1
04. AUGUST 2017
Vi valgte EY-faktura som vores første elektroniske måde at håndtere vores fakturaer på. Systemet var billigt at sætte op og kunne det basale mht. håndtering af fakturaer ift. e-conomic. Her halvandet år senere har EY-faktura i løbet af sommeren "forbedret" deres service ved at fjerne vores (og alle andres) administrationsadgang. Jeg kan ikke længere selv oprette mine brugere, selv sætte regler op for, hvilke flows der skal kunne bruges - ja, jeg kan end ikke selv få lov at lave et excel udtræk af noget som helst i systemet... Så på den vis er kvaliteten af produktet faldet drastisk set ud fra et superbruger/økonomichefs perspektiv... Efter denne "opgradering", så tror jeg vi skal have fundet et mere dynamisk og administrator-venlig system, som passer bedre til vores virkelighed.

Kasper Wolf Stouenborg

| Stouenborg ApS

5
Din bedømmelse: 5
02. DECEMBER 2015
EY's e-faktura er en fantastisk opfindelse som tager e-conomics indscanningsmodul et stort skridt videre mod det fuldautomatiske bogholderi. Nu er det slut med at taste kontonumre og +71 koder. Det spare os i Stouenborg ApS for umådelig meget tid og giver os samtidig en effektiv metode til fakturagodkendelse hos vores medarbejdere. Jeg kan varmt anbefale dette system til alle som vil effektivisere deres bogholderi.

Kasper Smith

| Amero ApS

5
Din bedømmelse: 5
24. NOVEMBER 2015
Vi benytter eFaktura i Amero, og jeg kan som ejer have hurtigt og nemt overblik over min virksomhed. Kompetent support, og meget mindre administration letter hverdagen og jeg kan bruge mere tid på at servicere vores egne kassesystems kunder. Programmmet virker som det skal og de optimerer løbende.

Stefan Berg

2
Din bedømmelse: 2
25. JUNI 2015
Fint system. Bare ærgerligt at de vil have en så høj pris for en løsning som markedsmæssigt er for dyrt. Deres aftale sammensætning er i øvrigt meget utiltalende.

Tor Haddeland

4
Din bedømmelse: 4
15. APRIL 2015
Når først det er integreret er det et perfekt system. Det sparer masser af tid i hele organisationen. Og så er der værdens bedste backup hos EY Århus.

Kenneth Goldy

5
Din bedømmelse: 5
29. MARTS 2015
Vi har for nylig hos iRep.DK introduceret EY e-faktura til stor glæde for os selv og vores kunder. Selve implementeringen blev håndteret på få timer og vi kunne mærke den markante tidsbesparelse og værdi efter kort tid. EY Online support hjalp os desuden med at strømline flere processer i e-conomic, bl.a. ved at introducere os for bankafstemningsmodulet i e-conomic - en ekstra lettelse i den daglige bogføring. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af EY e-faktura.

Grete Jensen

4
Din bedømmelse: 4
02. DECEMBER 2014
Denne app gør fakturagodkendelsesproceduren lettere og giver en overskuelig fakturering af leverandørfakturaer, hvilket sparer tid. Anbefalelsesværdig

Lone Riemer

5
Din bedømmelse: 5
06. OKTOBER 2014
Vi (Danfoss PolyPower A/S) har implementeret systemet for at lette vores ellers manuelle processer og håndtering hos ekstern bogholder, og det har på alle måder levet op til forventningerne. Selv brugere som sjældent bruger det har nemt ved at finde ud af det. Det kan bestemt anbefales!

John Theisen

5
Din bedømmelse: 5
08. AUGUST 2014
Super app. Den har gjort livet meget lettere for vores projektledere og vores bogholderi. Kan kun anbefales.

Mads Stølsgård

5
Din bedømmelse: 5
24. JUNI 2014
Vi (Berrifine A/S) kan bekræfte at det er et godt system der fuldt ud lever op til vores forventninger. Det har taget minimal tid at implementere for finans og blevet modtaget positivt af alle medarbejdere. Integrationen med e-faktura, e-conomics og banksystem er noget som virkelig sparer os tid i hverdagen og sikre, at vi hele tiden er "up to date" på trods af at flere af vores kolleger tit er på farten. Kan kun anbefale produktet. Endvidere har KPMG´s support været formidabel. Sjældent har jeg oplevet så god service.

Anja Hougaard

5
Din bedømmelse: 5
26. MAJ 2014
Det er super let at arbejde! Supporten er altid søde og rare og klar til at hjælpe alt hvad i kan. Det har lettet min arbejdsdag meget efter vi har fået KPMG. Det kan klart anbefales!!

Pia Ottosen

5
Din bedømmelse: 5
16. APRIL 2014
Meget brugervenlig, let og ukompliceret, overskueligt. Det har virkelig været en positiv oplevelse at skifte til KPMG e-faktura. Support meget imødekommende og hjælpsom - de ved hvad de har med at gøre. Genialt, at vi kan udnytte betalingsmodulet fra e-conomic. Vi kan kun give KPMG e-faktura vores bedste anbefaling (- vi har prøvet andre løsninger)

Jesper Holm-Pedersen

5
Din bedømmelse: 5
18. MARTS 2014
Vi anvender e faktura hos en række af vores kunder. Det letter det daglige arbejde med bilagene markant, og vi kan håndtere godkendelsesproceduren i forhold til ledelse og resten af organisationen meget professionelt. Supporten fra KPMG netsource har været rigtig god under hele processen. Jesper Holm-Pedersen, www.einfach.dk

Tina Schultz

5
Din bedømmelse: 5
23. JANUAR 2014
Et helt igennem brugervenligt og let online regnskabsprogram, lige til at gå til. Rigtig dejligt at faktura kan indlæses/sendes direkte til e-faktura, her undgår man evt. tastefejl. Selv med flere CVR nr. er det meget overskueligt – kan kun anbefales. Ligeledes er der altid super god support hos KPMG Net Source

Jane Aronsson

5
Din bedømmelse: 5
20. SEPTEMBER 2013
Implementering af KPMG e-faktura hos en af mine gode større kunder har været en særdeles positiv oplevelse for mig og for min kunde. KPMG Net Source har i hele processen været der for os og super med en ”IT ” leverandør som I den grad har den faglige ekspertise på økonomi/bogholderi området, som jeg arbejder med. KPMG e-faktura har givet overblik, sikkerhed og har virkelig effektiviseret processerne for min kunde, så bestemt den bedste anbefaling fra min side.

Jakob Poulsen

5
Din bedømmelse: 5
18. JUNI 2013
Rigtig god løsning at alle faktura bliver scannet og vi kan løfte info til betaling elektronisk, spare os for meget til og fjerner muligheden for taste fejl.

Christoffer B. Flintholm

4
Din bedømmelse: 4
03. JUNI 2013
Super produkt - Hvis du vil spare tid og effektiviserer / procesoptimerer din bilagshåndtering - man slipper for alle de stempler og godkendelses mapper - direkte brugbart og brugervenligt "online setup" - der er med til at mindske risiko for fejl.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.